Seko Iepirkumu grozs:

LED gaismeklis ar regulējamu lasīšanas lampu (12V DC),Balta

Artikuls: 5218315
Mērvienība: gab
Materiāls: Plastmasa
Krāsa: Balta
Ražotājs: EMUCA

Quasar LED gaismeklis (12V DC) ir ideāli piemērots relaksējošas atmosfēras radīšanai guļamistabā, jo nodrošina perfektu apkārtējo apgaismojumu gultas galvgalim. Tam ir arī regulējams prožektors, kas piedāvā virziena gaismu, kas paredzēts lasīšanai bez traucējumiem.
 
Tas ir aprīkots ar skārienslēdzi ar diviem darbības režīmiem: īsi nospiežot, tiek ieslēgts galvenais apgaismojums, savukārt, ilgstoši nospiežot, tiek aktivizēts lasīšanas projektors.
 
Šajā LED sienas gaismeklī ir izmantota enerģiju taupoša apgaismojuma tehnoloģija, kas ļaus ietaupīt elektrības rēķinu. Turklāt gaismas diožu kalpošanas laiks ir daudz ilgāks nekā tradicionālajām lampām, kas nozīmē, ka jums tās nebūs tik bieži jāmaina.
 
To var novietot uz gultas galvgaļa bez sarežģījumiem, tikai jāpiestiprina balsts ar komplektā esošajām skrūvēm. Turklāt tā uzstādīšanai nepieciešams LED pārveidotājs (nav iekļauts komplektācijā), jo šis gaismeklis darbojas ar 12V DC.
 
Tas ir izgatavots no baltas plastmasas un krāsota alumīnija, tam ir 1,9 m kabelis un Miniled savienotājs, kā arī adaptera kabelis no Miniled uz AMP un skrūves montāžai.
Cena ar PVN: 45.47 € / gab
Cena bez PVN: 37.58 € / gab
Ielikt grozā

Jautāt par preci:

nosūtīt
Jūsu ievadītie dati tiek nosūtīti kā e-pasta vēstule. Vietne vāc apmeklētāju datus tikai no saziņas, jaunumu saņemšanas un pasūtījuma formām.