Seko Iepirkumu grozs:

Akumulatora bezsuku leņķa slīpmašīna 125 mm, 18V

Artikuls: HT2E231-0AG
Mērvienība: gab
Ražotājs: Hogert

Jaudīgs un ērts instruments metāla griešanai un slīpēšanai, metinājuma šuvju izlīdzināšanai un rūsas noņemšanai. Lieliski piemērots būvlaukumam, remontdarbiem, auto darbnīcām, metālapstrādes un atslēdznieku darbnīcām. Maksimālais ripas diametrs 125 mm un lielais griešanās ātrums 8000 RPM nodrošina dziļu un ātru griešanu un efektīvu slīpēšanu, pateicoties lielajam abrazīvajam laukumam.

Tam ir divi specializēti aizsargi, kas aizsargā lietotāju griešanas vai slīpēšanas laikā. Tos var ātri un vienkārši uzstādīt bez papildu instrumentiem. Tie piedāvā vienmērīgu savas pozīcijas regulēšanu, pielāgojoties veiktajai darbībai. Divpakāpju, ērti lietojams barošanas slēdzis atvieglo un nodrošina darbu ar ierīci. Papildu rokturis ļauj labāk kontrolēt instrumentu, veicot sarežģītākus darbus.

Bezsuku motors ar novatorisku konstrukciju, pateicoties birstes berzes novēršanai un īpašiem magnētiem, piedāvā lielāku jaudu, ilgāku darbības laiku un ierīces kalpošanas laiku. Motors ir aizsargāts pret putekļiem, metāla gabaliem un aizķeršanos. OneAccuSystem 18 V tehnoloģija ļauj izmantot izvēlēto akumulatoru plašā un daudzveidīgā elektroinstrumentu klāstā vissmagākajiem darbiem.

Riteņa diametrs - 125 mm.

Rotācijas ātrums - 8000 apgr./min.

Griešanas aizsargs.

Slīpēšanas aizsargs.

Vienmērīga aizsarga stāvokļa regulēšana.

Asmeņu aizsargu uzstādīšana un regulēšana bez instrumentiem.

Mīksts, neslīdošs rokturis.

Papildus antivibrācijas sānu rokturis.

Divpakāpju strāvas slēdzis.

Metāla ātrumkārbas korpuss.

Metāla ātrumkārbas mehānisms.

Motors aizsargāts pret putekļiem un aizķeršanos.

M14 stiprinājums.

Svars - 1,5 kg.

Ražotāja 3 gadu garantija (pēc instrumenta reģistrācijas).

Bezsuku motors.

OneAccuSystem tehnoloģija.

priegums - 18 V.

Uzlādējams akumulators jāiegādājas atsevišķi.

 

Cena ar PVN: 88.09 € / gab
Cena bez PVN: 72.80 € / gab
Ielikt grozā

Jautāt par preci:

nosūtīt
Jūsu ievadītie dati tiek nosūtīti kā e-pasta vēstule. Vietne vāc apmeklētāju datus tikai no saziņas, jaunumu saņemšanas un pasūtījuma formām.