Seko Iepirkumu grozs:

Gludināmais dēlis saliekamais un izvelkamais

Artikuls: 8195935
Mērvienība: kompl.
Krāsa: Melna
Ražotājs: EMUCA

Gludināmais dēlis salokāms un izvelkams Iron Alu, ideāli piemērots uzstādīšanai drēbju skapī uz plaukta vai bloka. Tādā veidā tas ir salocīts un paslēpts, lai aizņemtu mazāk vietas nekā tradicionālie gludināmie dēļi un ietaupītu vietu, kad to neizmanto.
Ierīcei ir rokturis ērtai izvilkšanai un klipēšanas sistēma, kas palīdz noturēt dēli nesalocītā stāvoklī. Tam ir arī tērauda stieņa balsts, uz kura balstīt dēli.
Pēc uzstādīšanas dēli var izņemt no skapja ar gludām slīdēm, izmantojot teleskopisko profilu sistēmu. Noderīgie virsmas izmēri pēc atvēršanas ir 920x330 mm.
 
To ir viegli un vienkārši uzstādīt, bez apstrādes, vienkārši pieskrūvējams pie mēbeļu virsmas. Tā uzstādīšanai nepieciešams minimālais dziļums 500 mm un brīvais augstums 162 mm, un tas ir piemērots moduļiem ar platumu 40 cm vai vairāk.
Ierīcei ir melns vāks, un pārsegi ir noņemami, lai tos varētu viegli tīrīt un apkopt. Rāmis ir izgatavots no alumīnija, kas nodrošina lielisku izturību un ir krāsots ar antracīta pelēku krāsu.
Cena ar PVN: 234.78 € / kompl.
Cena bez PVN: 194.03 € / kompl.
Ielikt grozā

Jautāt par preci:

nosūtīt
Jūsu ievadītie dati tiek nosūtīti kā e-pasta vēstule. Vietne vāc apmeklētāju datus tikai no saziņas, jaunumu saņemšanas un pasūtījuma formām.